Amanida de pasta i sardines

Quan comença la primavera i la teva cuina s’omple de colors el que més ens ve de gust és preparar plats que combinin moltíssims sabors i textures diferents, i a més que siguin molt fresquets.

Així que avui us ensenyem a preparar una recepta d’allò més primaveral: una amanida de pasta i sardines.

Els ingredients que necessitarem (per a 4 persones) són:
- 300g de llaços de pasta
- 50g de amanida variada
- 8 sardines en conserva
- 50g de gerds
- 60ml d’oli d’oliva
- 20ml de vinagre balsàmic
- julivert
- i un pessic de sal

I ja podem començar a elaborar-la!

Primer prepararem la pasta. La bullim amb sal i la deixem reposar amb una mica d’oli d’oliva.

Posem l’enciam en un bol i servim a sobre la pasta (un com estigui refredada) i despres les sardines en conserva.

Por últim, prepararem una vinagreta per amanir amb oli d’oliva, vinagre balsàmic i un pessic de sal. I al afegirem per sobre. Després, podem decorar-la amb uns gerds (que prèviament haurem rentat) i espolvorajarem una mida de julivert.

Així de fàcil! Ara només has de preparar la teva cuina per començar la primavera amb molta energia i preparar aquest plat tan deliciós!