Amanida Grega

Arriba l’estiu i la pujada de temperatures. Amb el termòmetre marcant més de 30 graus no saps ni que preparar per dinar perquè tot et pesa. Però tenim la solució. Una refrescant amanida grega que et farà sentir lleuger i alhora hidratat per aquests mesos de més xafogor i evitar que l’estiu acabi amb nosaltres.

Aquí tens una senzilla recepta per preparar l’amanida grega. Ingredients:

- Tomàquets madurs
- Cogombre
- Pebrot verd
- Ceba vermella
- Olives negres
- Formatge feta
- Oli
- Sal
- Orenga

La diferència entre una bona amanida grega i una dolenta es basa en dos punts. La frescor i qualitat dels ingredients, i l‘habilitat de tallar del cuiner.

Necessitarem tomàquets especialment sucosos, un cogombre saborós i un pebrot al punt. I ho acabem amb formatge feta i olives. Respecte al tall de les verdures, no s’ha de tallar ni molt fi ni molt gruixut. Tallarem el tomàquet i el cogombre en daus, i la ceba el pebrot en tires.

Un cop hem tallat el tomàquet, el cogombre, el pebrot i la ceba, ho barregem tot en un bol, amb una mica de sal i un raig d’abundant oli d’oliva. Després hi afegim les olives i rematem amb el formatge feta tallat en daus. Finalment hi afegim orenga i si es vol un raig de llimona, i a gaudir amb un bon tros de pa.

I ja està preparada, Bon profit!

>>Estovalles TOWN 21,90€  19,70€

>>Set 2 estovalles TOWN  3,50€ 3,15€