Nº14 Truc fàcil per a preparar “iogurnesa”

Menjars tan sans com les verdures o el peix a la planxa es poden convertir en plats molt calòrics si els inundem de maionesa o beixamel. Saps quina és la solució de la Josefina? Hi ha salses molt més lleugeres i igual de delicioses com la “iogurnesa”, és a dir, maionesa a la que li hem canviat els ous per iogurt.

 

Salpebrem un iogurt natural, unes gotes de llimona i ho barregem amb una batedora. Mentrestant afegim oli d’oliva poc a poc fins que emulsioni.

 

La “ioguresa” és una salsa molt suau i resulta deliciosa amb peix i verdures. Apunta’t aquest senzill truc i torna a sucar pa!

 

<< Davantal Levis 11,90€ > 5,95€

Nº14 Truc fàcil per a preparar “iogurnesa” | Blog La Mallorquina | Josefina
Nº9. Truc fàcil per a suavitzar el cabell! | Blog La Mallorquina | Josefina

Nº9. Truc fàcil per a suavitzar els cabells a casa!

Nº5. TRUC FÀCIL PERQUÈ el mirall no s’enteli! | Blog La Mallorquina | Josefina

Nº5. Truc fàcil perquè el mirall no s'enteli! Descobreix-lo!

Nº8. Truc fàcil per a alleujar les cremades solars! | Blog La Mallorquina | Josefina

Nº8. Truc fàcil per a alleujar les cremades solars!