Maduixes al vinagre, les més dolces

A l’agost, la xafogor de l’estiu i la humitat encara es fan notar, i es per això, que trobar un plat que refresqui i a la vegada pugui endolcir, és un plaer. Per aquest motiu, us portem una recepta que ajudarà a passar els dies més calorosos amb maduixes al vinagre.

Ingredients per a 4 ó 6 persones:
- ½ kg de maduixes
- 6 cullerades de sucre
- ½ l de vinagre

La preparació de les maduixes al vinagre és molt fàcil, només cal rentar-les i treure’ls-hi la tija. Les avoquem a un bol junt amb el sucre i el vinagre, conservant la pell. Removem i les deixem macerar durant una hora aproximadament a la nevera.

Servim les maduixes macerades en un bol més petit, i guarnim amb nata muntada, i ja està, preparades per menjar. Boníssimes!

>>Estovalles LEVIS 21,90€  19,70€

>>Set 2 tovallons LEVIS  3,50€ 3,15€