Nº13 Truc fàcil per a preparar conserves de fruita en almívar

Conservar la fruita en almívar és una de les tècniques més senzilles de fer. A més d’estendre el seu temps de consum, millora el seu sabor convertint-se en un postra deliciós. Segueix aquests senzills passos que la Josefina t’explica a continuació.

 

Un cop tinguem la conserva feta, introduïm la fruita dins un pot de vidre i acabem d’omplir el pot amb l’almívar. Tanquem el pot i el bullim al bany maria per aconseguir fer el buit.

 

Amb aquest mateix procediment podrem conservar fruites com la pinya, la poma, el mango o la pera, que podrem consumir amb rebosteria o amanides, o simplement com a postra.

Nº13 Truc fàcil per a preparar conserves de fruita en almívar | Blog La Mallorquina | Josefina
Nº8. Truc fàcil per a alleujar les cremades solars! | Blog La Mallorquina | Josefina

Nº8. Truc fàcil per a alleujar les cremades solars!

Nº7. Truc fàcil per a cuinar una recepta refrescant! | Blog La Mallorquina | Josefina

Nº7. Truc fàcil per a cuinar una recepta refrescant!

Nº9. Truc fàcil per a suavitzar el cabell! | Blog La Mallorquina | Josefina

Nº9. Truc fàcil per a suavitzar els cabells a casa!