La Mallorquina et porta el millor hummus

Et portem l’autèntica recepta per preparar el millor hummus. Un dels acompanyaments més típics del Marroc, que resulta deliciós i una benvinguda excel·lent a la primavera i al bon temps.

Ingredients per a 6 persones:

- 400gr de cigrons (prèviament cuits)

- 2 cullerades soperes de tahini (pasta de sèsam)

- 1 gra d’all

- ½ cullerada sopera de sal

- ½ cullerada sopera de comí mòlt

- suc de mitja llimona

- ½ got d’aigua

- pebre vermell

- julivert

- un rajolí d’oli d’oliva

Abans de triturar tots els cigrons, assegura’t que estan ben eixuts. Un cop triturats, afegeix a la pasta de cigrons el gra d’all pelat, la sal, el pebre vermell, el suc de llimona i el tahini. Remena-ho tot bé i, poc a poc, ves afegint l’aigua; ja gairebé ho tens. Ara només falta una bona presentació per aquest plat que alleuja la xafogor.

Decora al teu gust amb una mica de julivert picat i pebre vermell per donar-hi el toc de color. Finalment, un rajolí d’oli d’oliva per un sabor intens i mediterrani. I llestos!