El millor pa de pessic de xocolata que has tastat mai

Per donar-ne un tall als Reis Mags, per menjar-ne un trosset abans d’anar a dormir la nit que ve el Pare Noel, per esmorzar abans d’obrir els regals o per berenar després de fer cagar el tió. Aquestes festes tingues sempre a l’abast el teu pa de pessic de xocolata. És molt senzill i és boníssim.

Abans de començar però, no oblidis que per ser un xef de veritat has de rentar-te les mans per cuinar, posar-te el davantal i el barret. Per aquesta recepta necessitaràs els següents ingredients:

- 425gr de farina

- 350gr de sucre

- 125gr de mantega

- 250gr de xocolata 

- 5 ous

- una mesura de tasseta de cafè d’oli

- una mesura de tasseta de cafè de llet 

- 1 sobre de llevat Royal

En primer lloc, barreja el sucre i els ous fins a obtenir una massa homogènia. A continuació, tamisa la farina i posa-hi el llevat. Ha de quedar ben fina. En un bol, introdueix la mantega i la xocolata a trossos. Programa el microones un minut a la seva temperatura màxima per a què es desfaci totalment.

Afegeix a poc a poc la farina a la barreja de sucre i ous. No deixis de remenar fins que hagis acabat la farina, després afegeix la llet i l’oli. Quan la massa quedi compacta, és el moment d’afegir la barreja de xocolata i mantega desfeta.

Quan el forn arribi a la temperatura de 180º introdueix el pastís. Depenent del forn, la cocció pot durar entre 45 minuts i una hora. Estigues a l’aguait!