Tallarines al pesto

Un cop hem passat les festes de Nadal i hem de tornar a recuperar la rutina i assentar l’estómac de tants dinars i sopars, no hi ha res com un bon plat de pasta amb pesto com a opció saludable.

Ingredients:
- 350g de tallarines
- unes branquetes d’alfàbrega
- 2 dents d’all
- un grapat de pinyons
- 3 cullerades de formatge parmesà ratllat
- 1 got d’oli d’oliva, sal i pebre

Per la preparació necessitaràs un morter, a dins hi ficaràs l’alfàbrega, els alls i els pinyons, i has de picar tots els incredients fins que agafi la consistència d’una pasta.

Afegeix sal i pebre al gust, i incorpora el formatge ratllat, barreja-ho bé i afegeix a poc a poc l’oli d’oliva fins que agafi la consitència d’una salsa espessa.

Cou les tallarines amb abundant aigua i una mica de sal, quan vegis que estàn al dente, escorre’ls i intrudueix-los en una enciamera o un bol, a continuació ruixa’ls amb la salsa que has preparat, barreja bé per a que la pasta agafi els sabors de la salsa i ja els pots servir.

Els pots donar el toc final decorant la pasta amb fulles d’alfàbrega i alguns pinyons sencers.

I el millor és que són fàcils i ràpids de preparar.

>> Set dos tovallons – Violeta 3,50 € – 2,45 €