5 minuts més al llit

Sabeu del que parlem al títol. El desembre està a tocar i les temperatures han baixat a mínims anuals. Aprofita-ho, per tant, demanant una pròrroga de cinc minuts al despertador amb els jocs de llençols, edredons i mantes de La Mallorquina, que celebra 70 anys d’història amb descomptes del 70% a la segona unitat.

Un bon moment per descobrir una de les apostes més fortes de la temporada, Deep Woods, una col·lecció on el protagonista indiscutible és el look botànic. Són dissenys frescos que conviden a recollir-te en aquests dies de fred. Colors com el verd molsa, el gris perla i el gris fosc, en un joc constant de contrasts amb negre i blanc, aporten una sensació natural a la teva habitació.

En models com Swing pots trobar uns colors que són, a la vegada, elegants i lluminosos. Deep Woods inclou edredons d’estampats boscosos i exuberància natural.

Pots fer la combinació que vulguis: joc de llençols i edredó, edredó i manta, dos jocs de llençols… Comprant dos articles, un d’ells té un 70% de descompte.

Aquesta promoció estarà disponible fins al 3 de desembre, és exclusiva de la botiga online utilizant el codi 7OANYS i no és acumulable a altres ofertes.