5 platges catalanes que es surten de la norma

Ara que arriben oficialment la temporada d’estiu proposem 5 platges idíl·liques de Catalunya que es surten de la norma.

– Cala Tavallera (Port de la Selva) Al mig del Cap de Creus hi ha una de les seves cales més grans, de 135m de longitud, a la que és difícil arribar (via GR11), però el seu imponent paisatge és tota una recompensa.

– Platja dels Muntanyans (Torredembarra) Molt més llarga (d’uns dos quilòmetres), aquesta platja està considerada espai natural protegit. Destaca per una vegetació típicament mediterrània i unes dunes d’un altre món. També es pot practicar el nudisme.

– Platja del Port-Bo (Calella de Palafrugell) Complicat quedar-se amb una sola de les moltes platges de Calella de Palafrugell, però potser aquesta, pel seu encant pescador i dimensions reduïdes sortiria guanyant. És, per cert, on cada any té lloc la Cantada d’Havaneres.

– Platja de l’Arrabassada (Tarragona) La Costa Daurada també té paratges fastuosos com aquesta platja de aigua cristal·lina i sorra fina. Per la seva cuidada neteja és una de les preferides per les famílies: anar amb nens està més que recomanat.

– Platja de La Fosca (Palamós) La coneixereu pel castell en ruïnes que té i la gran roca que separa en dos la platja: Lla Fosca i Sant Esteve de la Fosca. Una bona opció pels que vulguin relaxar-se.