7 tendències en decoració per la tardor 2018

Et ve de gust renovar i redecorar la teva llar però no saps què es porta aquesta temporada? Avui t’ensenyem què es porta aquest hivern en decoració. 7 tendències clau per a la decoració tardor/hivern 2018. Pren nota:

El color verd molsa

És un dels tons de la temporada. Ja ho hem vist com a protagonista en la nostra col·lecció NATURE. Combinat amb blanc i negre aporta elegància i sofisticació. Afegeix una mica de vegetació al saló i tindràs la naturalesa en la teva llar. Compra llençols, fundes nòrdiques i de coixí en verda molsa aquí.

L’estil nòrdic

L’estil nòrdic segueix triomfant en les nostres llars. Línies simples i depurades en mobiliari i roba de llar. Es porta el minimalisme i la simplicitat. La mescla de la decoració nòrdica amb l’estil vintage dóna com resultat un estil modern ple de detalls de metall, fusta i materials nobles.

Les catifes especials

Una catifa especial pot convertir una estada típica en un lloc meravellós. No ens cansem de dir-ho, els detalls marquen la diferència. Inverteix en qualitat i la teva catifa no passarà de moda. Triomfen els dissenys artesanals i ètnics.

Els dissenys geomètrics

Els dissenys geomètrics en roba de llar encaixen en multitud de decorats. Són vàlids per a un menjador més modern i minimalista, però també encaixen en estades més vintage amb decoració més recarregada. Per a la taula, pots triar el model ETNO. En decoració, els coixins ULA.

L’estil industrial

Combina la nostra nova col·lecció URBAN RELAX amb sostres alts, grans finestrals, canonades vistes i parets de maó. El resultat serà genial.

El daurat

Aquesta tardor el daurat està de moda i ha superat al coure i el plata. Atreveix-te!

El vellut

El vellut és un material noble que continua de moda. Afegeix calidesa i textura al teu dormitori amb els nostres coixins en acabat vellut de gran varietat de colors.