Avança’t a les rebaixes amb descomptes del 20%

Un dels majors temors a qualsevol tipus de rebaixes és que un cop aquestes comencen algú s’et avançi i es porti l’última unitat d’aquell article que tenies entre ull i ull. La Mallorquina, conscient d’això, ha decidit avançar-se a les rebaixes, que comencen oficialment el 7 de gener, amb descomptes del 20%.

Per aprofitar el descompte només cal escollir el teu article de preferència a la web de La Mallorquina i introduir el codi PREREB2018 quan t’ho demanin. Així, tindràs un 20% de descompte a tots el productes de la temporada.

Per tant, encara pots fer lloc a casa teva a alguns dels articles de la nova línia Deep Woods, que busca la seva inspiració a la botànica i el bosc. La col·lecció consta de dissenys refrescants pel dormitori, coixins de graciosos estampats protagonitzats per conills, a més de tovalloles i barnuços d’un seré gris. Aquestes són només algunes de les moltes idees que pots trobar a la web de La Mallorquina i les seves botigues.

Descompte aplicable a tot el producte tèxtil marca La Mallorquina fins el proper 6/1/18. Vàlid en totes les nostres botigues y botiga on-line excepte outlets i Aeroport. No acumulable a altres promocions.