El minimalisme d’Aquells anys meravellosos

Si a l’últim post us parlàvem de la part més vintage de la col·lecció Aquells anys meravellosos, ara és el moment de parlar dels models més bàsics i llisos. 

Crea un ambient renovat i fresc amb els llençols i cobre llits dels models Lagos, Beige i Crudo, l’opció més sòbria i bàsica per vestir el llit aquest estiu. A més a més, com els colors són neutres i suaus, són la perfecta opció per combinar-los amb altres elements que ja tinguis de col·leccions passades, o amb els estampats d’aquesta col·lecció.

Els coixins, com sempre, juguen un paper molt important a l’hora de decorar el dormitori, i un avantatge que dóna Aquells anys meravellosos, és que es poden combinar d’una banda amb les fundes de coixins amb estampats florals, que si no són gaire del teu estil també queden bé amb els diferents estampats de les altres dues noves col·leccions de primavera/ estiu 2016.

I la decoració del dormitori no s’acaba amb els coixins de colors, també pots jugar amb posar un plaid als peus del llit per donar un toc de contrast a l’ambient.

Aconsegueix la col·lecció Aquells anys meravellosos en les botigues de La Mallorquina o a la botiga online.