Aquells anys meravellosos

Ja és aquí, Aquells anys meravellosos, la primera de les tres col·leccions per a aquesta primavera/ estiu 2016 de La Mallorquina, una col·lecció per als que els hi agrada el minimalisme, i per a aquells que solen pensar que qualsevol temps passat sempre va ser millor.

Aconsegueix un ambient renovat amb la simbiosi de dos estils totalment oposats, una col·lecció que ressalta per la combinació d’elements d’inspiració vintage i uns altres d’inspiració nòrdica, amb els quals aconseguiràs que els colors irradien llum fent possible que qualsevol habitació es vegi més àmplia. Una decoració funcional i lleugera, però càlida i natural, amb els petits i delicats estampats que evoquen els anys 60.

En aquesta primera presentació, ens centrarem en la part més vintage i floral de la col·lecció, deixant per a més davant la presentació dels elements minimalistes.

Els detalls florals estan molt presents en aquesta col·lecció, amb dos grans protagonistes: el model Erie i el model Alba; En el model Erie, d’una manera més subtil, podem veure com s’entrellacen motius florals blancs sobre beix, que a distància perden la forma i es presenta com un estampat majestuós i elegant. D’altra banda, el model Alba té una sanefa més potent amb la combinació de flors grogues sobre blau que crida a un aspecte més juvenil.

Combina els coixins de colors llisos amb els estampats d’Aquells anys meravellosos, juga a ajuntar uns amb uns altres i entre els diferents models per aconseguir diferents looks per a la teva habitació sempre que vulguis.

Aquells anys meravellosos farà que et sentis protegit amb una gamma de colors empolsats que van des del rosa, verd, turquesa, groc i caqui fins al gris clar, tots en la seva versió més vintage.

Aconsegueix la col·lecció Aquells anys meravellosos en les botigues de La Mallorquina o a la botiga online.