Arriba Blossom, la col·lecció més natural

Ja està aquí BLOSSOM, la nova col·lecció de Primavera/Estiu 2018 plena de motius naturals que aportaran a la teva llar pau i assossec. Productes de cuina, llit i decoració amb dissenys basats en la naturalesa i les flors fresques. Teles, colors, formes i dissenys que alegren el nostre dia a dia.

Amb la col·lecció BLOSSOM vestiràs el teu dormitori de romanticisme i elegància. Els estampats “vichy” i els motius de flors fresques aconsegueixen un resultat atemporal i lluminós. Roba de llit en tons suaus i neutres que combinen amb una decoració delicada i senzilla. Vesteix el teu llit amb llençols i coixins de suau cotó i incorpora detalls com espelmes, essències i plantes d’interior. Dedicant temps a la decoració del teu dormitori aconseguiràs un ambient únic i especial que et convidi a descansar.

Els cobrellits de piqué PROVENZALIRI són ideals per a la temporada d’entretemps i poden utilitzar-se tant per al llit com per al sofà. A més els seus tons càlids (gris, beige, blanc, etc.) són fàcilment combinables amb llençols i coixins més colorits. ADDAYA és un model compost per fundes nòrdiques, llençols, edredons, fundes de coixí i realitzats en cotó 100% amb petites flors en tons turqueses i celestes. El teu dormitori serà com un passeig entre arbustos i flors.

I en el teu menjador, posa un toc de color i encant especial amb coixins d’estampats florals que simulen la tècnica de l’aquarel·la. Crea ambients de descans que et convidin a desconnectar.

La naturalesa arriba a la teva taula gràcies a ESTELA. Print floral i tons malves en una col·lecció amb davantals, estovalles, individuals, borses i paneras. Tria ROSE, a casa o en el jardí, en tons tranquils i amb detalls de lúrex.

Et convidem a conèixer la nova col·lecció BLOSSOM tant en les nostres tendes físiques com en nostra e-shop. Esperem que t’agradi!