Beachwear Collection

Combina comoditat i glamour

Tenim ganes d’estiu: sol, platja, diversió, amics, canyes… A la nova col·lecció beachwear trobaràs una selecció de tovalloles, pareos, bruses, bosses, necessers i molt més per a gaudir d’un fantàstic estiu al costat de la platja i la mar.

Caftans, foulards i pareos fluids i vaporosos, elegants i seductors. Et proposem un gran assortit de complements i conjunts de platja amb dissenys, colors i estampats inspirats en les últimes tendències en moda de textures suaus i agradables.

Les peces de la secció de platja estan dissenyades en cotó, viscosa i polièster per a atorgar el màxim confort. El pareo tovallola amb una cara de rínxol, molt enginyós per a cobrir-te lleugerament a la platja, canviar-te, tombar-te i assecar-te.

Una tovallola de platja fabricada en 100% cotó, amb una cara de rínxol per a assegurar una excel·lent capacitat d’absorció i màxima suavitat. És molt lleugera i pràctica, ocupa poc lloc per les seves mesures i s’asseca ràpidament.

Les bosses de platja són la solució per a acompanyar-te tot l’estiu, transportar i guardar les teves pertinences. Bosses de platja combinables per a aconseguir un estil únic, glamuros i elegant.  Les bosses de platja són l’accessori perfecte!

No saps on posar les cremes solars, els esmalts d’ungles, la pinta o la barra de llavis? Descobreix el necesser ideal per a guardar els articles més petits. Bonics i originals necessers adaptables a la situació que vulguis!

També trobaràs accessoris per a combinar i anar de lo més còmoda. Des de barrets fins a calçat de platja perfecte per a passejar i estar per la platja. Una col·lecció amb complements i accessoris perquè puguis gaudir d’unes fantàstiques vacances a la platja.

Anticipa les teves compres per a gaudir de l’estiu a la nostra secció de roba de platja amb els millors pareos, tovalloles de platja, necessers o bosses de platja. Aprofita el nostre Mid Season Sale i gaudeix de súper descomptes de fins a -40% en articles seleccionats!