Preparats, llestos… El Black Friday quasi ha arribat!

Vine a veure’ns a les nostres botigues o passeja’t per la nostra pàgina web per trobar el que més t’agradi i emportar-t’ho amb un 20% de descompte. Falta poc per Nadal i aquesta és una bona ocasió per començar a comprar regals per la família i els amics.

Si tens pensat passar les vacances fora de casa, aprofita per comprar una bona manta per mantenir el caliu com amb el model Punto. Treu partit d’aquesta oferta i tingues la taula més ben vestida amb les millors estovalles, tovallons i individuals. Ara és el moment de canviar els coixins i donar color i vida a la sala d’estar! Regala’t l’experiència de sortir de la dutxa, deixar-te abraçar per un barnús de vellut de cotó, tornar al llit i endinsar-se en un somni profund… Si decideixes comprar des de casa, no t’oblidis d’incloure el codi BLACK_FRIDAY al final de la teva compra per a què se t’apliqui el descompte.

Aquesta promoció estarà disponible del 25 al 26 de novembre a la botiga online i totes les botigues físiques, a excepció de la de l’aeroport i els outlets. Recorda que aquest descompte no és acumulable a altres ofertes i només aplicable a producte tèxtil.