Black on White, contrastos serens i elegants

La nova col·lecció BLACK ON WHITE ens presenta un ambient amb contrastos serens, elegants i naturals.
Els blancs i una gran gamma de grises acompanyen al color primitiu aportant un punt de relaxació que, combinat amb el to cobalt, tanca la paleta més contrastada de la temporada. En aquesta col·lecció ressalten els coixins i mantes de colors negres combinats amb gammes de grises i sorra, creant salons elegants i acollidors.

Contrastos al dormitori

En el dormitori regna el joc de contrastos. Blanc i negre en mil versions: ratlles horitzontals, ratlles verticals, diferents tonalitats i difuminats.

pinta ratlles horitzontals en diferents gruixos i tons grisos i blavosos per una cara;  i ratlles verticals en gamma de grises per l’altra. Dues versions en una, per a tenir una funda nòrdica cada setmana. Compres una i et portes! La majoria dels nostres jocs de funda nòrdica són reversibles. Visita la nostra web i mira tots els models disponibles. Amb VIK el teu llit estarà vestit de ratlles desiguals i horitzontals en tons naturals i elegants. Tots dos models es venen en set de 2 o 3 peces. Compra el que necessitis i combina amb els nostres bàsics en color blanc, gris i lli. Quedarà perfecte!

 

Cobrellits en jackard

Per a entretemps res millor que un cobrellit. TOSCANA està realitzat en jackard amb un dibuix teixit que representa diferents tipus de ratlles amb joc de colors en gris, blanc i negre. Si prefereixes el clàssic piqué, ALBA és el teu cobrellit. Està disponible en color blanc, gris i sorra, i té els coixins a conjunt. I si el que cerques és un plaid que serveixi tant per a cobrir el llit com per a tapar-te en el sofà, EVAN és ideal. Dissenyat en quadre de gales aportarà calidesa i harmonia al teu saló o dormitori.

El gris mostra tot la seva esplendor en els edredons. Els models VERDUN i BREST abrigaran les teves nits més fredes aportant sofisticació i calidesa. L’edredó SHADA, confeccionat en jackard de polièster, donarà un punt més atrevit i folk al teu dormitori, t’atreveixes?

Geometria en el coixins

Els coixins aportaran el toc final al teu dormitori. Un dormitori sobri o avorrit pot tornar-se trencador simplement amb uns coixins. Els models KODA i NETIS segueixen la tendència de la col·lecció Black on White: joc de contrastos en blanc i negre.