Bohèmia i lleugera amb els pareos per anar a la platja

Ara que ha arribat finalment els mesos més calorosos de l’any i que ja podem gaudir dels primers dies de platja, i pels més valents els primers dies de bany, no et pot faltar aquesta temporada el complement més important, un pareo.

Els pareos tornen a ser el centre d’atenció i més ara que s’imposen amb força fins i tot com a tovalloles. T’imagines quina comoditat no haver d’anar carregant amb la tovallola dins la bossa de platja, i portar-la com un complement més del teu look.

La tovallola-pareo la trobaràs en tots els colors i estampats que et puguis imaginar, des del més colorit i vibrant, al més relaxant i d’estil mariner. Tot i que a La Mallorquina també trobaràs pareos de teixit més fi, ideals per lligar-los al coll o la cintura i crear tots els vestits i faldilles que la teva imaginació et permeti.

Rosa, blau i groc pàl·lid són les tres grans estrelles dels pareos llisos, ideals per combinar amb aquells biquinis o banyadors que ja tinguin molt color o un estampat molt cridaner, en canvi si prefereixes un pareo amb estampat per posar amb un biquini de color blanc o negre, tens dues opcions amb colors liles i verds que no et fallaran.

Descobreix la nova col·lecció de pareos a les botigues de La Mallorquina i botiga online.