Cada dia és el teu dia

Regala’t una estona més al llit, tapada amb els llençols fins dalt. Torna a tancar els ulls i pren-te el teu temps; els dies són llargs i una mare ho sap més que ningú. Treure energia per jugar a última hora del dia; explicar lliçons de matemàtiques fins a les tantes o donar els millors consells quan estàs a punt de començar a somiar.

Regala’t unes hores de creacions gastronòmiques amb els teus fills. Poseu-vos davantals i barrets de xef amb estrella Michelin i, a gaudir. Mentrestant, la resta que assumeixin el paper de decoradors i vesteixin la taula amb les millors gales, avui és un gran dia!

Regala’t un bany; un moment de relax a última hora del dia. Amb espelmes, escuma i bona música crea un ambient digne de Spa. La cosa no acaba aquí. Després embolica’t amb una tovallola o barnús i relaxa’t, és aquest el moment on l’estrès desapareix.

No només hauries de regalar-te tot això el primer diumenge maig. Hauries de fer-ho cada dia, perquè ho ets tot. Ets forta, sempre pots amb tot; ets lluitadora, mai et dónes per vençuda; ets amiga, sempre estàs quan et necessiten; ets amor sincer, i amb això fas que tot sigui possible.

La Mallorquina se suma a la celebració del Dia de la Mare amb un 20% de descompte en productes tèxtils del 4 al 6 de maig. Visita’ns a les nostres botigues, volem felicitar-te el teu dia!