Calma i reflexió amb la col·lecció Serenity

La col·lecció SERENITY ens porta a un estat de calma, pau i reflexió. Els colors blancs, crus i beix suavitzen la gamma cromàtica de colors intensos com el terra, caldera i terracota, que combinats amb el gris i el negre presenten una col·lecció rústica, serena i càlida. Roba de llit en tons blancs i beix per a fundes nòrdiques i llençols de cotó.
Els coixins ètnics i maoris acompanyen a les fundes nòrdiques i la roba de llit amb dissenys minimalistes i clàssics.

Roba de llit

Una col·lecció serena i càlida en tons blancs, crus i beix per a fundes nòrdiques i llençols de cotó. Els cobrellits són lleugers en colors caldera i terracota.

Per a la col·lecció Serenity SS2020, La Mallorquina presenta tres models de funda nòrdica i joc de llençols amb funda de coixí a conjunt: PAOLA, ANDER I KODA. Els dos primers són sobris i d’estil minimalista. PAOLA és un model dissenyat en ratlles en to torrat i xocolata. ANDER, en gris, aportarà al dormitori elegància i tranquil·litat. En canvi, KODA és un model més atrevit. D’inspiració navajo, està dissenyat en colors torrats i gris.

En l’època d’entretemps, el cobrellit és una bona opció. Uns dies refresca, uns altres fa calor. La primavera és una bona època per a cobrir el llit amb tèxtils d’entretemps com els edredons fins i els farciments nòrdics prims, però, sobretot, amb cobrellits. Per a Primavera/Estiu 2020 presentem diverses opcions. SKALA està disponible en tres colors (blanc, pedra i grisa) i està realitzat en pirqué 80% cotó i 20% polièster, una combinació de teixits que facilita la rentada, ja que no encongeix tant i a més no s’arruga tan fàcilment. És un cobrellit amb molt de cos, el seu relleu i el seu disseny romboidal el converteixen en un model amb molta personalitat. AGORA destaca per un dibuix geomètric i està disponible en gris i beix. I si t’agraden les ratlles, els models FLECOSDESERT i OLOT, d’inspiració rústica, són perfectes.

Decoració

La decoració del saló s’omple de coixins estampats que s’inspiren en la bellesa de la fusta com el model PARQUET, disponible en dos tons. També trobem fundes de coixí amb dissenys geomètrics d’inspiració navalla en negre, beix i marró, IVAY i UMA.

Taula i cuina

La taula es vesteix amb colors suaus i teixits rústics que aporten un toc serè i natural. El model VILLA CRUDO està realitzat en 70% cotó i 30% polièster, una mescla perfecta per a no absorbir les taques i facilitar el planxat. El seu acabat en serrells i el seu toc rústic ho fan un model imprescindible per a sopars informals amb amics o familiars.

Bany

La roba de bany destaca pels seus colors calmats i sofisticats. El beix i el blau marengo defineixen una col·lecció de tovalloles i barnussos serena i càlida.