Claus per treure el màxim partit a les rebaixes

L’arribada de l’estiu és sinònim de rebaixes, una època de l’any perfecta per renovar el look de la teva casa, comprar aquells articles que has vist a les nostres botigues durant l’any i que ara, amb un preu més baix, es tornen pràcticament irresistibles. Aquí algunes recomenacions a partir de les tres principals seccions de La Mallorquina per gaudir millor d’unes rebaixes de fins el 60% de descompte.

Llit: La Mallorquina disposa d’una àmplia varietat de jocs de llit, llençols de sota i sobre per donar uns nous aires al teu dormitori que acompanyin aquesta estació plena de sol. Refrescants col.leccions com Temple, d’inspiració aquàtica, faran que et volguis estirar-te al llit i no tornar-te a aixecar.

Platja: A més de tovalloles, barnussos i catifes de bany, a La Mallorquina trobaràs el millor beachwear, com un lleuger caftà de 100% cotó, tovalloles pareos compactes i ultralleugeres d’atractius estampats orientals, bosses i necessers que faran del teu dia a la platja tota una aventura.

Deco: Si a la teva habitació dominen les tonalitats fosques, què millor que aprofitar les rebaixes de La Mallorquina per donar-li un rentat de cara amb un simple canvi: unes fundes de coixí que acompanyin el bon temps. La col.lecció Bancal, amb descomptes del 30%, donarà a la teva estància un aire marítim que agrairàs.