Deu autors, una col·lecció, una bona causa

Aquest any La Mallorquina va demanar a deu autors que elaboressin un disseny per un coixí. La cosa no acaba aquí. El coixí no podia ser convencional. Havia de captivar-nos a tots, transmetre energia i positivisme. L’autor havia de posar tota la seva alegria, felicitat i entusiasme en crear alguna cosa plena de vitalitat i personalitat.

Has vist el de Javi Royo? A tots ens agrada abraçar els coixins. El seu disseny s’anomena Hug i simula una abraçada sobre un fons mariner de ratlles blaves i blanques. Dóna alegria a la teva llar i moltes abraçades!

La proposta de Antonio Socias és en blanc i negre i està plena de moviment. Les ombres de nens capbussant-se a l’aigua, inspiren Splash, energia i vitalitat. Però hi ha alguna cosa més…

Darrere d’un producte tan especial, La Casa dels Xuklis. El 20% dels beneficis estan destinats a aquest lloc on els nens amb càncer o malalties de llarga durada, juntament amb les seves famílies, reben atenció mèdica en un entorn tranquil. És molt més que una residència per a famílies, a més dels apartaments individuals, també es posa a la seva disposició espais comunitaris per fer que es sentin “com a casa”.

De cada artista se’n han produït  existències  limitades així que no t’ho pensis massa i posa el teu granet de sorra contra el càncer.