Col·lecció Pink Champagne, roba de llar femenina i delicada

Arriba la nostra col·lecció més femenina i delicada: PINK CHAMPAGNE. Roba de llar femenina, llencera que inspira serenitat, elegància i delicadesa.
La nova col·lecció Primavera/Estiu 2109, amb els seus productes de cuina, llit, bany i decoració, ha estat creada amb la intenció d’inspirar espais plens de llum que evoquin pau i serenitat. Blanc, rosa i beix són els colors que pinten tots els estampats d’aquesta col·lecció. Roba de llar amb teixits llisos, a ratlles, amb textures o figures geomètriques. La col·lecció tracta de mostrar una llar càlida però amb un toc glamurós i femení.

Llits càlids i delicats

Al dormitori arriba MORFEO: ratlles horitzontals diluïdes en diferents tonalitats de rosa. Aquest model està disponible en llençol i funda nòrdica. El color del 2019 és el rosa salmó, color que s’aprecia en tota la col·lecció PINK CHAMPAGNE. Però en el model MORFEO, en els bàsics i en els coixins ja comencem a poder intuir el color que serà tendència: el lila.
Per a abrigar i decorar els nostres llits, podem triar entre una gran varietat de cobrellitss. AZALEA és el més llencer: cobrellit de piqué amb punta contrastada i teixit jacquard amb dibuixos de cashmere. Els coixins sense piping recreen un ambient tranquil i delicat en el dormitori. El cobrellit FLECOS està disponible en diversos colors i amb motiu de ratlles. La seva peculiaritat és que té serrells i els coixins estan com desfilats.

Els coixins efecte seda amb motius florals són perfectes per a aportar dolçor i frescor al saló o dormitori.

Tauless llenceres

En la taula continua l’estil llencer. SORT arriba a estovalles, individuals i camins de taula amb elegància i distinció. Teixit 100% cotó en fil tenyit. Ratlles i motius geomètrics en tons beix combinen a la perfecció.