Com decorar la teva taula de Nadal

Despertar-se amb una bona tassa de xocolata calenta és un clàssic de les festes de Nadal. També ho és passar-se mig matí en la cuina i, l’altra meitat, posant la taula més bonica de l’any. Durant aquest període passem gran part del temps en la cuina preparant plats deliciosos i també reunits al voltant d’una taula, gaudint del menjar i de la companyia.

Vesteix la teva taula

Els vermells tenyeixen els racons de la casa i arriben al saló i la cuina. Paneres, agafadors i davantals amb estels blancs i vermelles com el nostre model ESTELAR o draps de cuina amb estampat de flocs de neu, model NIEVE, que donen un toc especial a un dels llocs més freqüentats, la cuina. De la mà d’aquest color intens portaràs l’esperit del Nadal a qualsevol racó de la teva llar.
Si busques un aspecte més elegant i no t’agraden els colors estridents ni els estampats cridaners, dóna un aspecte festiu a la taula amb les estovalles de lurex en daurat i platejat. Combina’ls amb tovallons de colors intensos per donar el toc personal i ja tens la teva taula especial Nadal.