Com decorar la teva terrassa aquest estiu

Amb l’arribada del bon temps ve de gust gaudir a l’aire lliure. Sopar amb els amics, prendre una copa, descansar en una gandula o llegir un bon llibre. Qualsevol opció és bona si disposem d’una terrassa, balconada o zona exterior acollidora on gaudir o relaxar-nos. Avui t’ensenyem com decorar la teva terrassa.
Has de triar un disseny adaptat a la seva grandària i funcionalitat i sempre fidel a la teva personalitat. Pots optar per un estil chill out i prioritzar el relax, decantar-te pel shabby chic barrejant el nou i l’antic, o, perquè no, apostar per l’estil zen amb una meditada distribució dels elements.
La mescla d’estils és tendència però recorda: no barregis més de dos estils i sempre millor que un sigui el dominant i l’altre secundari. En la nostra secció de deco pots trobar coixins, cortines, plaids i tot el necessari.

Crea un espai únic barrejant teixits sofisticats i materials naturals. Per exemple, estil ètnic + brodats fluor? Sí, tot és possible per decorar la teva terrassa d’estiu. Però el que mai pot faltar en una zona de relax són els coixins. Crea racons que convidin a descansar, a desconnectar i a estar a gust. En La Mallorquina som experts en roba per a la llar amb bellesa i qualitat. I, clar, tenim gran varietat de coixins, des dels bàsics en colors com nude, festuc, gris o espígol, fins a les noves col·leccions d’inspiració oriental o mediterrània, passant per models inspirats en monuments de Barcelona, o la nostra sèrie limitada de coixins d’autor.

Et recomanem crear una zona d’ombra per poder gaudir d’esmorzars i menjars en la teva terrassa. Un tendal, un parasol o una pèrgola seran perfectes per protegir-te del sol. Has de tenir en compte també elements per crear intimitat. Gelosies, malles de vímet o bambú, tanca natural, qualsevol opció és bona per crear una zona privada i allunyada de les mirades dels veïns curiosos.
La il·luminació de la terrassa mereix un capítol aparti. Fanalets, garlandes, tires de led o espelmes. Tens moltes opcions per crear un espai íntim i tranquil. Escull il·luminació dissenyada per resistir el clima extern, especialment la pluja.
Ja tens la teva terrassa llesta. Ara només falten els convidats!!