Com escollir la cortina perfecta per l’estiu?

A l’estiu, la lluita contra la calor és tot un repte. Les cortines no són només un element decoratiu, també són una eina per aïllar les estances de la nostra llar de la calor. La roba de llar ha de canviar amb el pas d’una estació a una altra. De la mateixa manera que substituïm els jerseis de llana per camisetes de cotó, hem de revestir la llar amb teixits lleugers i frescs.

Per a una estança elegant i minimalista, les cortines d’ona perfecta són la millor opció i encaixen en qualsevol ambient decoratiu. Si vols donar a la teva llar un toc de casa mediterrània, deixa que les cortines s’arrosseguin una mica afegint-hi 10 cm de més.

Aconsegueix una decoració lleugera al més pur estil escandinau amb una cortina enrotllable. Gradua l’entrada de llum decantant-te per un teixit Screen o un Opac; ambdós filtren l’entrada de la llum i són l’aïllant tèrmic ideal.

Treu profit a les finestres! Troba a la secció de cortines de la nostra botiga de Pl. Universitat, 7 el vestit ideal per a les teves finestres a l’estiu.