Com triar el teu nòrdic (2a PART)

Els farcits nòrdics sintètics

Els nòrdics sintètics són també anomenats de fibra o microfibra. De la mateixa manera que en els naturals, existeixen diferents tipus de fibres que poden resultar semblants, però la qualitat de les quals pot variar molt. Els farcits sintètics estan fabricats amb teixits suaus i lleugers, tractats per conservar la fibra interior en perfectes condicions i assegurant un òptim rendiment.

Els farcits nòrdics sintètics de la Mallorquina són 100% microfibra, de fibra siliconada Dacron. És una fibra de polièster de tacte molt suau i agradable i manteniment senzill que facilita la circulació de l’aire i redueix l’aparició de la humitat. Són edredons nòrdics amb característiques hipoalergénicas.

T’oferim tres nivells tèrmics:
Els nòrdics amb farcits de 125 gr./m2 són ideals per a zones amb temperatures càlides, o persones caloroses. També per a la tardor, on el fred encara és poc intens. Si la casa està condicionada amb calefacció, també pot ser una bona elecció.
Els nòrdics amb farcits de 300 gr./m2 són ideals per a zones amb climes freds o cases no condicionades a l’hora de dormir.
Els nòrdics DUO estan composats per 2 farcits, un de 250 gr./m2 i un altre de 125 gr./m2, units per claudàtors que podràs usar, junts o separats, durant tot l’any, en funció del grau de calor que necessitis. Ideal per a totes les estacions i zones geogràfiques.

Manteniment

Cal tenir en compte algunes cures essencials per a la correcta conservació dels farcits nòrdics sintètics. Si els airegem una mica cada matí per a què perdin la humitat acumulada a la nit, solament necessitaran ser rentats una vegada per temporada. Es poden rentar en la rentadora, però fes-ho sempre amb detergents suaus i mai a temperatures altes. És important que ens assegurem que podrem assecar-ho bé, ja que si es queda humitat a l’interior pot fer-se malbé.

Quines mides de farcits nòrdics tenim a La Mallorquina?

En La Mallorquina disposem de nòrdics per a totes les mides de llit. Pots consultar la nostra guia de talles disponible en la eshop per a escollir l’adequada.
Utilitza’ls sempre amb una de nostres fundes nòrdiques reversibles per a què mantinguin sempre totes les seves qualitats.