Com vestir-se per anar a la platja

En La Mallorquina disposem d’una àmplia selecció de bruses, caftans i vestits per anar amb estil a la platja. Un caftà, un vestit lleuger o un pareo col·locat amb gràcia són algunes opcions sofisticades millors que una simple samarreta vella.

El caftà

Llarg, curt, semitransparent, d’estil Boho Chic, amb estampat hawaià, realitzat amb la tècnica del Tie Dye o en colors aqua, el caftà és ideal per a anar a la platja o a la piscina. És lleuger i queda bé sobre el bikini al matí o sobre uns texans a la tarda. En color blanc és molt elegant i mai passa de moda. Si a més està realitzat en cotó 100%, pot ser l’estrella d’aquest estiu, com el model BRIONIA. Un vestit lleuger també és una bona opció. Pot servir-te tant per a anar a la platja com per a anar a prendre un gelat. Què et sembla el model SIMONA?

En la nostra web tens disponible caftà i tovallola pareo a conjunt. Mira els models ROMINA, CORA o GALA. La tovallola pareo s’ha posat de moda en els últims anys i és pràctica i versàtil a la platja. Les tovalloles pareo d’una banda són de rínxol i per l’altre so d’un teixit lleuger. Pots utilitzar-les per a tombar-te, assecar-te o cobrir-te. Són 3 en 1!

Els complements

Finalment no hem d’oblidar els complements. Són el toc final a un look perfecte. Agafa un barret o gorra per a protegir-te del sol i unes ulleres. Crema solar, kleenex, un bikini de recanvi, aigua, alguna cosa per  picar… i on fiquem tot això? Un bossa de platja gran i còmoda és indispensable. Mira la nostra selecció de bosses de platja. Ja estàs llesta per a un jornada de platja perfecta!