El caftà, la millor opció per anar còmoda i amb estil a la platja

Vestir-se per anar a la platja no ha d’estar renyit amb l’elegància i l’estil. Un caftà, un vestit lleuger o un pareo ben col·locat són algunes opcions més sofisticades que una simple samarreta vella o un short texà amb un top. Veiem quines possibilitats tenim.

Llarg, curt, semitransparent, de crochet, d’estil Boho Chic, amb estampat floral, realitzat amb la tècnica del Tie Dye. El caftà ofereix moltes possibilitats per a la platja o la piscina. És lleuger i elegant, perfecte per posar-t’ho sobre el bikini o combinat amb uns jeans al vespre. Et recomanem teixits lleugers i transpirables. Els models LILIUMTEA, MALVAVINCA i TIEDYE estan realitzats en 100% de cotó. El caftà, sens dubte, és la millor manera d’anar còmoda i amb estil a la platja. El model TIEDYE està inspirat en el procés de tenyits i nusos conegut com tiedye. A la nostra web tens disponible caftà i tovallola pareo. Si tens pensat una destinació del Carib, el caftà amb estampat tropical serà el teu. Els models VINCA i MALVA seran perfectes.

Si hi ha una tendència que triomfi per sobre de les altres és la Boho Chic. Per aconseguir un outfitde platja 100% Boho Chic mescla teixits naturals amb tocs ètnics, brodats i algun complement hippie però, sobretot, tria un caftà com el model ERIKA.

Altres opcions per anar còmoda i amb estil a la platja poden ser una camisa blanca, nuada o solta, o un vestit fluid. I recorda dos consells: són preferibles les peces folgades que les cenyides i quantes menys peces millor. És a dir, és millor una única peça (vestit, caftà) que no vàries. Apostem pels outfits senzills i còmodes.

Finalment, no hem d’oblidar els complements, són el toc final a un oufit de platja perfecte. No pot faltar un barret que dóna un punt chic però, a més, et protegeix del sol. Pots escollir entre pamela, borsalino o si t’agrada molt el look casual-sport, una gorra. Col·loca algun collaret ètnic sobre el caftà, penja’t el teu cabàs o borsa de platja (sempre gran perquè càpiga tot) i agafa les teves ulleres de sol. Llesta per a una jornada de platja!