Confort a casa Dona-li a la teva llar un bon Feng Shui

La paraula Feng Shui té origen a l’antiga Xina, literalment significa “vent i aigua”, és un ancestral sistema d’estètica que s’ocupa d’aprofitar al màxim el flux de l’energia universal. És imprescindible que es creï una harmonització a tots els espais on vivim, i per aconseguir-ho els experts sempre utilitzen símbols naturals per l’ambientació de la nostra llar, remodelant o fins i tot, reorganitzant totalment la distribució del mobiliari de les estances.

Al dormitori es col·locaria el llit de tal manera que es pugui veure la porta i tot el que entra a l’habitació. Això ajuda a proporcionar un descans més tranquil ja que no et poden sorprendre per darrera. També es podrà incloure algun paravent o planta per aconseguir redirigir el flux d’energia quan l’espai de l’estança és molt ampli.

A dins de casa també es busca el camí entre lo urbà i lo natural utilitzant colors que atorguen lluminositat. Els blancs, grisos, beige,…, ens poden proporcionar tranquil·litat, aconseguim una estança que transmet l’encant de la naturalesa i aporta tendres i assossegades emocions.

En aquest cas La Mallorquina et proposa la funda nòrdica Essence, combina-la amb els nostres bàsics llisos en blanc o cru per a crear un extra de serenitat a la teva llar.