Converteix la teva habitació en un paisatge del Mediterrani

Pots sentir la brisa del mar, la olor a sal i el sol calid sobre la pell, tot això i més amb la col·lecció A la vora del mar, la línia més estiuenca i meditarrania.

Es pot dir que dins d’aquesta línia de la col·lecció primavera/ estiu 2016 per l’habitació tothom pot trobar un model que sigui del seu gust. Tria entre el gran ventall d’estampats i colors, la gran majoria dins les tonalitats blavoses.

A A la vora del mar, la importància de les ciutats no només queda representada per la Ciutat Condal – trobem diversos motius que fan referència a Barcelona – també trobem reminiscències d’altres ciutats representades en els estampats dels models Ontario i Caspio. La part més urbanita la trobem a Ontario, amb un estampat industrial de flocs de neu que ajunta dos dels elements més importants de la regió canadenca, la indústria i el turisme impulsat pels esports de neu. En canvi, la banda més exòtica es materialitza amb Caspio, amb uns delicats dibuixos que bé podrien ser mandales, la perfecta unió entre Europa i Àsia, les dues vores del mar que mulla el mar Caspi.

Però si ets dels que prefereix els llençols llisos, també trobaràs opcions en colors més neutrals i suaus, que et recordaran a un passeig pels carrers de Barcelona amb detalls en colors terra i blaus, o bé una subtil sanefa que recorda a l’estructura en quadrícula de la ciutat que segueix el pla hipodàmic.

Compra la col·lecció A la vora del mar a totes les botigues de La Mallorquina i a la botiga online.