Country Life, sabor a camp a la teva llar

Amb una inspiració cromàtica de colors terra, descobrim COUNTRY LIFE, la col·lecció tardor 2019 més tranquil·la i espiritual. Grafies ètniques, motius maoris, línies irregulars i colors marrons ens evoquen ambients tradicionals del passat on trobarem amb seguretat el nostre millor moment de relaxació del dia. Un estil rústic que combinat amb cuir i lli faran de l’espai un ambient molt agradable i natural.

Dormitori

Ocres, beixos i marrons són els protagonistes d’aquesta col·lecció. Sabor a camp i a terra per a crear ambients càlids i casolans. COLUMBIA recrea un dormitori juvenil: fons blanc i quadres grans en tons vermellosos, aqua i gris. GENEVA, disponible en llençol i funda nòrdica, és un model més sobri. Línies zig zag en tons marrons i beiges sobre fons fosc per a crear un dormitori elegant i acollidor. SANDE simula un estampat de camuflatge en gris, marró i blanc. El toc ètnic ve de la mà de TOSCANA, un cobrellit teixit en jacquard realitzat en 70% cotó i 30% polièster.

Saló

Plaids a quadres i coixins amb motius florals de tardor creen salons molt acollidors. Les mantes o plaids per al sofà s’omplen de flors com GILLY i quadres SCOTT, estampats típics de la tardor que aporten calidesa i benestar. Coixins tradicionals com ULMA en lli i amb brodats botànics o sofisticats com ESSEN i BONN d’estil rústic i acabats en davant.

Cuina

La cuina s’omple de colors de tardor en tota la seva gamma de complements: estovalles, tovallons, davantals, agafadors, paneres… Colors pastel i roses empolsats que aporten tranquil·litat i serenitat en la cuina. Models CENEFAKAYSA.

Bañy

Tovalloles i barnussos en colors terra en beix i cotó 100%. El bany es decora amb fusta i textures naturals.