Decora la cuina amb la caiguda de les fulles

Arriba la tardor i un dels millors plaers és trepitjar fulles seques que han caigut dels arbres, però si vols tenir la cuina neta i amb l’ambient que recordi el fred, els motius naturals de la nova col·lecció Essence tardor/ hivern de La Mallorquina serà la teva solució.

Abrigalla la taula de la cuina amb subtils fulles caduques, pròpies de la vegetació mediterrània, o amb cireres en flor per aquells que busquen un toc més oriental. Però si t’agrada més la decoració rústica, el teu estampat ideal és el mosaic de gallines.

Plats rectangulars i quadrats de base negra però amb l’interior clar són el detall ideal per decorar la teva taula, i traslladar-te a tu, i als teus convidats al país del sol naixent. O si bé prefereixes els motius rurals, la vaixella completament negra destacarà sobre els grisos i blancs, maximitzant-se amb sobre els detalls vermells.

Amb la predominança dels colors neutrals i amb el negre com a color contrast, tots els petits detalls, des del davantal fins a la tovallonera es fonen en un tot harmoniós que fins i tot et permet combinar els diferents estampats de la col·lecció que t’envolten en tardor i converteix la cuina en un entorn agradable on reunir tota la família.

Descobreix la col·lecció completa a la botiga online de La Mallorquina o a qualsevol de les nostres botigues.