Soft Collection, estil Natural

Un espai tranquil, que transmet calma i que es respiri pau. Així la col·lecció Soft, ple d’elements naturals, colors neutres, fibres i plantes. Aquí descobriràs com decorar la teva llar a l’estil natural, creant un ambient serè i acollidor.

El saló és de les estades més importants de la llar, ha de ser acollidor i transmetre benestar i felicitat. La decoració saló és essencial per a això. La base en blanc o de colors neutres, com a beix o pedra. Confia en la fusta tant en el terra com en les parets, donen un aspecte artesanal i original.

La pedra queda genial amb la decoració natural. Tria una manteta de sofà en colors neutres, com la Arbor, Haya, Koa o Basic cru. Opta per unes fundes de coixí senzilles, sense gran quantitat d’estampats, però combinant textures. Les fundes de coixí de Flecos Vega, Navia, Piedra o Lino combinen excel·lent amb l’estil natural de la resta de l’estada. Les cortines han de ser de teixits lleugers perquè pugui passar molta llum. Els estors plegables, són excel·lents per a aquest estil. S’adapten a les teves finestres i deixen passar molta llum, sense llevar-te la teva intimitat.

Una bona catifa de jute aporta calidesa i un toc artesanal al saló. També pots triar una catifa de cotó teixides de manera artesanal com, la Níger, Acre, Gila, etc. No oblidis col·locar caixes i cistelles de fibra per a tenir ordenades les mantetas, les revistes i els jocs de taula. Les plantes li donaran un aspecte més fresc, net i natural a la casa. A més, ajudaran a purificar l’aire de la llar.

Un dormitori d’estil natural t’ajudarà a relaxar-te i a descansar millor. Els tons han de ser blancs o neutres. Els teixits no han de contenir substàncies nocives, han de ser agradables al tacte i beneficiosos per a la nostra salut. La col·lecció de bàsics de LMQ disposa de colors neutres i clars com, el Basic Blanco, Gris o Cru.

També podem optar per un cobertor llis com: Adela, Flecos Pedra o Palma en color gris clar. Un banc als peus del llit, proporcionarà un toc rústic, la fusta li donen un toc artesanal a l’espai. Afegeix una catifa de jute o cotó

Una cuina on la reina sigui la fusta, polida i sense adorns ni lluentors. Un altre material ideal és la pedra per a les plaques de cocció. Ha de ser un espai senzill amb superfícies llises que facilitin la neteja. Prestatgeries obertes de fusta, proporcionessin un toc rústic i boho a la llar.

Decora-la sempre amb alguna planta o flors per a afegir naturalesa a la cuina. Els teixits naturals com el lli o el cotó són perfectes per a completar la cuina. En LMQ disposem de draps d’estil natural com: Waffle o Honey en colors blanc, lli, beix i gris.

Registra’t en la nostra pàgina web o app, per a un 10% de descompte addicional en la teva primera compra.