El trinomi d’or per a una decoració oriental

Aconsegueix un dormitori d’estil àrab amb els models de la nova col·lecció Morocco. Exotisme Mediterrani; una il·luminació càlida i indirecta i la màgia de l’encens. A continuació, les claus.

Per una atmosfera íntima ubica portaespelmes de ferro i làmpades de pantalla de paper als racons clau del teu dormitori. D’aquesta manera obtindràs una llum càlida que ressaltarà els matisos de l’habitació.

Els encarregats de donar vida al teu dormitori d’inspiració àrab són els cobrellits i els coixins. Els models Chample, Monaco i Tobago –disponibles en blanc, gris i beix, amb dibuixos en relleu del mateix color- donaran al teu espai el to i l’harmonia perfecta. A més, el seu fi cotó t’ajudarà a dormir durant les caloroses nits d’estiu.

Molts i variats. Aquesta és la regla d’or pels coixins en una decoració d’estil oriental. Combina coixins grans com els models Flandes o Amberes, amb alguns més petits com els dissenys Lira, Aries o Ketu. Així també obtindràs un llit tou del qual no en voldràs sortir!

L’aroma és el bitllet per trasladar-nos al país de les mil i una nits. Plantes, flors interiors i incens són imprescindibles per crear un ambient exòtic i autèntic.

Converteix el teu dormitori en un oasis amb l’exotisme mediterrani de la col·lecció Primavera/Estiu de La Mallorquina.