Decoració mediterrània a la teva llar

A l’estiu ens agrada l’estil mariner. Els tons blaus i blancs, la fusta, els detalls nàutics i els elements marins com petxines o xarxes són indispensables en la decoració mediterrània.

A cada època de l’any li correspon un estil diferent. A l’hivern ens ve de gust una decoració amb colors més freds i estil més rústic o nòrdic. A l’estiu ens agrada una casa que recordi a un apartament d’estiu, a prop de la platja. Així doncs, veiem les claus de la decoració mediterrània.

Com aconseguir un estil navy

La paleta de colors de la decoració mediterrània va des del blanc fins als colors terra, passant pel blau del mar i del cel i el verd de l’aigua. Mobles rústics, fusta natural, llums de vímet, plantes i cistells són altres aspectes indispensables de l’estil navy.

Utilitza teixits lleugers com el lli o el cotó en tons suaus i clars, com el blanc, el rosa pastís o el blau celeste. Els llençols blancs s’imposen a l’estiu ja que són fresques i lleugeres. En la cuina atreveix-te amb un estampat amb motius marins com el model GLU GLU. Els teus menjars i sopars d’estiu tindran gust mediterrani.

A més, complementa cada racó de la casa amb els clàssics motius mariners com les petxines, les estrelles de mar, les ancores, les xarxes o els vaixells de fusta.