Descansa amb el Mes Blanc de La Mallorquina

Si vols afrontar el dia plé d’energies és fonamental haver descansat bé la nit abans. Una part important del descans és que el dormitori es converteixi en un oasi de relaxació i comoditat. Aprofita els descomptes de fins el 70% del Mes Blanc de La Mallorquina per convidar al son.

Plaid Sagrada Familia. Gaudeix d’un descompte del 55% en aquest càlid plaid amb un estampat decoratiu de la Sagrada Família. El seu tacte és tan suau que el voldràs utilitzar com a manta en aquestes tardes i nits d’hivern. Fàcilment combinable.

Manta Cachemir. Descompte bomba del 70% en aquesta manta cachemir d’un tacte agradable gràcies al lleuger teixit de microfibra amb el que està confeccionada.

Cobrellit Bàsic teja. Per llit individual, aquest cobrellit crearà un ambient alegre i serè al dormitori. Troba’l per 14.95 euros gràcies al descompte del 50%.

Cobrellit Bàsic Turquesa. La primavera no està tan lluny i aquest cobrellit de color turquesa és una opció perfecte per l’entretemps. Les seves llargues dimensions cobreixen tant el teu llit de matrimoni com el teu sofà. Recomanem combinar-ho amb la nostra àmplia gama de coixins. El trobaràs amb un 50% de descompte.

Plaid Arhus. Fes-te un amb el sofà gràcies a aquest plaid càlid de color marró. El seu tacte suau convida al descans. Té un 50% de descompte.