Design Series, una nova línia de productes de disseny

La Mallorquina presenta Design Series una nova línia de productes de disseny que comença la seva marxa amb una sèrie limitada de coixins d’autor.

La marca catalana especialitzada en la producció i distribució de roba de llar, fundada en 1947, segueix potenciant amb aquesta iniciativa el seu vincle amb la ciutat recolzant la creativitat i el talent Made in Barcelona.

En la primera col·lecció #designseriesbcn comissariada per l’estudi ESIETE ha comptat amb la participació de: Conrad Roset, Joana Santamans, Chamo San, Miguel Bustos, Javier Royo, Lapin, Olga Capdevila, Júlia Solans, Sergio Mora i Antoni Socías.

Cada il·lustrador ha creat un disseny exclusiu que transmet positivitat i energia, cosa que tots desitgem tenir a la nostra llar. De cada artista s’han produït 100 coixins d’edició limitada.

A més es destinarà el 20% dels beneficis a la Casa dels Xuklis perquè estem fins als coixins del càncer. La fundació és un lloc en el qual els nens amb càncer o malalties de llarga durada i les seves famílies, poden sentir-se acollits i “com a casa” quan han hagut de desplaçar-se dels seus llocs d’origen per rebre tractament.

Coincidint amb aquesta primera edició s’ha editat un coixí especial de la Casa dels Xuklis que tindrà un preu de 9,95€ destinant el seu benefici íntegrament a la causa.

La col·lecció es presentarà en societat el 28 de juny de 18h a 21.30h a la Galeria Cromo i es podran adquirir des d’aquest dia a les botigues oficials i a la botiga online de La Mallorquina a un preu de 17,95€.

Durant el mes de juny s’aniran desvetllant els dissenys de cadascun dels il·lustradors juntament amb una entrevista personal a blog.lamallorquina.es.

Estigues atent a les novetats a través de:
#designseriesbcn
@lamallorquina20