La dita nadalenca arriba a la cuina i a la taula

L’arribada del Nadal és inminent i encara no has comprat tots els regals? A La Mallorquina t’ho posen fàcil amb la nova promoció amb 20% de descompte a la web i botigues físiques dedicada al producte tèxtil nadalenc. Una bona manera de omplir casa teva de tot l’esperit de les festes amb una edició especial que inclou estovalles, davantals, camins de taula, tovallons, manyoples i molt més.

A unes festes en les que passarem molt temps a la cuina preparant àpats per tota la família, l’estància ha d’estar a l’alçada de la ocasió i amb aquesta col·lecció no s’et escaparà cap detall.

Com és d’esperar, el vermell és el to general d’aquesta edició especial, un color que omple de llum nadalenca tots els racons de la llar. El contrapunt el posen estampats florals, de trineus i del Pare Noel, a més d’uns brillants camins de taula.

Cada racó de la taula i la cuina és una oportunitat per plenar la casa d’esperit nadalenc. A la secció Nadal de La Mallorquina pots trobar grans idees de regal com els davantals d’ampolles, que aporten elegància a la taula, o la divertida línea Noel, que dona un punt de desimboltura.

La promoció Nadal dura de l’11 de desembre de 2017 al 5 de gener de 2018