El cobrellit, l’indispensable de primavera

Arriba aquesta època en la qual no fa fred ni calor, típica de primavera i tardor: l’entretemps. No sabem què posar-nos quan sortim al carrer però tampoc com vestir el nostre llit. Uns dies fa calor, uns altres refresca. Per a aquests moments tan dispars, recomanem els tèxtils d’entretemps com els edredons lleugers i els farcits nòrdics lleugers, però, sobretot, el cobrellit, l’indispensable de primavera.

Fem un repàs dels tipus de farcits i edredons lleugers que tenim en La Mallorquina abans de passar als cobrellits.

Comencem amb els farcits nòrdics lleugers. Els farcits nòrdics sintètics de la Mallorquina són 100% microfibra, de fibra buida siliconada Dacron que facilita la circulació de l’aire i redueix l’aparició de la humitat. Són edredons nòrdics hipoal·lergògens per la seva composició, tant la fibra com el teixit no provoquen al·lèrgies. Els nòrdics amb farcit de 125 gr./m2 són ideals per a aquesta època.

Seguim amb els edredons. Es tracta d’una peça de tela embuatada, farcida de fibra sintètica o altres materials, que cobreix els llençols d’un llit. La seva principal funció és decorar  i abrigar. Es diferencia del cobrellit pel gruix del farcit. L’edredó pot tenir un gruix de 150 i 250 gr./m2. En cap dels dos casos es pot extreure el farcit, ja que el teixit es troba cosit i no té obertures. Al contrari que succeeix amb els farcits nòrdics, que si poden extreure’s de les fundes nòrdiques. Els edredons d’estiu, embuatats fins o bouti tenen una guata més fina, màxim 150 gr./m2. Aquest farcit proporciona esponjositat i farà una miqueta de calor ideal per a les nits de primavera i estiu que siguin fresques. Pots veure tota la varietat d’edredons de la Mallorquina en la nostra pàgina web.

Arriba el torn del cobrellit. És un tèxtil lleuger que es col·loca damunt del llit, normalment sobre els llençols. Té diverses funcions: escalfa, protegeix els llençols de la pols i decora el dormitori. És un element decoratiu perfecte per a donar-li un aire nou al dormitori. Busques algun detall mediterrani? Mira la nostra col·lecció FRESH BLUE. T’agrada més l’estil lencero? Et suggerim el cobrellit AZALEA de la col·lecció PINK CHAMPAGNE. El cobrellit pot estar realitzat en cotó, polièster o de composició mixta. Són ideals per a èpoques de l’any com la primavera, quan la temperatura no és del tot alta, però també per a les nits fresques d’estiu o per a aquells als qui els agrada cobrir-se amb una cosa còmoda en el dormitori.