El dormitori, un espai de confort amb “Atlas”

La Mallorquina presenta per aquesta temporada Tardor / Hivern Atlas, una col·lecció en la que el dormitori, com sempre, és una forta aposta de la casa. Atlas busca la seva inspiració en la cartografia, apostant per un estil de disseny il·lustratiu i amb un look entre vintage i rústic.

El dormitori es converteix així en un espai de confort al que plenar amb una col·lecció que destaca per la seva gama cromàtica relaxant. Colors com el verd, rosa salmó i el morat dens conviuen amb tonalitats més tènues com l’ocre, camel i beig.

Amb Atlas es dona la benvinguda a la tardor amb fundes nórdiques i edredons amb estampats geomètrics i colors rurals com els que trobem als models Balada, Laudia i Contata. El teixit càlid de cotó, juntament amb els dissenys acollidors, conviden a fer de la casa una llar.

Els coixins són els elements estrella d’aquesta col·lecció per l’àrea de decoració. Predominen els dissenys actuals i atrevits en formes i colors en els models Gema, Verde, Naranja o Diamond Lila, amb els que Atlas busca dotar de caràcter a les distintes estàncies de la llar. El Mundi és la peça central de la línia al tenir un estampat d’inspiració cartogràfica. A la gama bàsica de coixins i plaids dominen els colors lila, beig i tonalitats salmó.

Descobreix tot el que aquesta col·lecció et pot oferir a la botiga online de La Mallorquina o a qualsevol de les nostres botigues.