El Nadal arriba a les llars

El Nadal s’apropa i aquest any t’ha tocat preparar un sopar per a tota la família, i és moment que retiris les estovalles blanques clàssiques i comencis a decorar la casa amb motius nadalencs, i amb les tres col·leccions que proposa La Mallorquina segur que trobes els complements ideals que vagin d’acord als teus gustos y a la decoració permanent de la teva casa.

La col·lecció Snowflake és una gran paleta vermella vibrant que ajuda a donar energia a qualsevol habitació de la casa. Para la taula amb les estovalles amb estampats de flocs de neu, què pot ser més nadalenc i hivernal que la neu? Si tens una festa a casa i decideixes cuinar, tens tots els complements a conjunts de les estovalles i camins de taula.

Vols viatjar a Lapònia, la casa de Pare Noël? Amb la col·lecció Xmas Time, serà com si estiguessis entre rens i arbres de nadal nevats. Mugs i plats a conjunt amb estampats d’arbres i estrelles són el detall final pel màgic matí de Nadal. Si t’agraden els vermells més foscos, amb Xmas Time podràs donar aquest toc nadalenc a la casa amb coixins de textures i de color granat. No oblidis tampoc la decoració per la taula dels més petits, utilitza les estovalles amb estampat de rens i els faràs estar en un conte de Nadal.

El daurat i el blanc són el protagonistes de la col·lecció White Xmas, una opció per aquells a qui els agradi tant el nadal com l’hivern, però que vulguin mantenir un entorn més minimalista y una decoració que brilli pels colors i la senzillesa. Decora el sofà amb el plaid gris amb estampat de flocs de neu, afegeix un parell d’espelmes a la tauleta de cafè amb una camí de taula de fulles i l’hivern haurà arribat a casa.

Amb quina col·lecció et quedes? No tinguis por i juga amb les opcions, crea diferents ambients amb les tres col·leccions. Compra les col·leccions a qualsevol botiga de La Mallorquina, o a la botiga online.