Elegant amb pareo

Per a que llueixis radiant i a la moda aquest estiu, a La Mallorquina et proposem una peça imprescindible: el pareo. Fàcil i ràpid de posar, és el complement ideal per una petita pausa al bar de la piscina o a la guingueta de la platja…

Quan anem  a la platja acostumem a fer servir roba pràctica i informal, i el pareo és una peça molt recorreguda. Es pot portar curt com una mini falda o llarg per a tapar les cames. Queda molt sexy si el nuem a la cintura deixant veure el cosset o lligat al coll com un vestit.

Et mostrem 3 maneres amb les que pots convertir el teu pareo en un look de platja fantàstic.

Look 1: el més comú. Enrotllem el pareo al voltant de la cintura i el nuem a un costat per a convertir-lo en una mini falda informal. Si el deixes desigual tindrà més gràcia.

Look 2: transforma’l en uns còmodes pantalons hindús. Ens lliguem la part superior del pareo cap enrere a l’altura de la cintura. Agafant les puntes de l’extrem inferior, les passem entre les cames cap enrere. Nuem aquestes dues puntes cap endavant, a l’altura de la cintura.

Look 3: si no t’agrada ensenyar les cames pots utilitzar el mateix mètode que en la primera proposta, però en comptes de doblegar el pareo per a escurçar-lo, el col·locarem totalment desplegat. Aquesta és l’opció per a les més discretes. Incorpora també una pamela i unes ulleres de sol al look i passaràs per una total desconeguda.

I recorda…a l’hora de fer la maleta, pareos i més pareos!!