Energy: Amb ritme propi

En el llit, estampats geomètrics, ratlles de diferents amplades, cercles i motius geomètrics en tonalitats negres, turqueses, blancs, verds, liles, grana i caldera.

La Mallorquina ha creat un món de complements que atorguen comoditat en la cuina, espai dedicat a la nutrició i al manipulat alimentari, aquest any apostem per quadres, ratlles i cercles superposats.

A més, et proposem incorporar l’artesania moral alhora de vestir casa teva, donant-li una pinzellada alternativa.

Els productes artesanals, continuen sent valorats, però la nova preocupació per l’ètica fa que el reciclatge prengui protagonisme, d’aquí les nostres fundes de quadrants elaborades amb restes tèxtils, amb una paleta multicolor i vital.

Vivim una nova forma d’entendre la decoració respectant el medi ambient. A La Mallorquina valorem el retorn a la humilitat i la modèstia i comencem a trobar valor en els productes reciclats.

Hem de meditar sobre que és més important en les nostres vides i desprendre’ns de l’excedent. Reduint les coses que ens envolten al més essencial i això requereix d’una deducció pensada. Tot el que conservem ha de ser útil i bell d’una manera modesta.

 

Proposta de decoració alternativa

De tots es sabut que existeixen grans quantitats de materials, la biodegradació del qual es completa a molt llarg termini, tenint un greu i nociu impacte sobre el medi ambient.

Aquest problema augmenta encara més quan la producció està feta amb materials com els pneumàtics, material amb el que us proposem fer un reciclatge creatiu.

Quan el reciclatge es conjuga amb la creativitat, i parlem de reciclatge creatiu, ens trobem en moltes ocasions amb veritables obres d’art.

I sense gastar molts diners, només invertint temps i una mica d’esforç i és clar, amb l’afegit de la satisfacció de reciclar i fer quelcom que ens servirà a casa nostra.

Pneumàtics reciclats i barnisats o pintats (un consell pintar-los també per l’interior,  així evitareu l’olor a cautxú.)

Amb uns quants pneumàtics, un canapè i un matalàs, ja tens un llit, apilant diversos pneumàtics i utilitzant un vidre pots construir taules de diferents alçades, amb una mica de imaginació pots crear qualsevol tipus de moble i aconseguir quelcom estètic i a la vegada ser conseqüent amb el medi ambient.