Energy, el contrast d’un paisatge exòtic

L’esperit Tiki s’ha apoderat de la nostra col·lecció Energy, la roba de la llar més jove, divertida i freak de La Mallorquina.

Els ambients tropicals combinats amb un toc psicodèlic inspiren una gamma de colors infinita, que aquest estiu et transportarà fins a una platja salvatge immersa en una banda sonora de Les Baxter.

La paleta de colors, intencionadament desequilibrada, està formada per blaus intensos, verd jade, vermell robí i altres tons àcids per crear combinacions surrealistes.

La flora i la fauna de les selves exòtiques apareixen il·lustrades sobre paisatges captivadors i colors sorprenents per aconseguir una col·lecció molt dinàmica.

Els complements més funcionals de la llar s’han convertit en peces d’allò més divertides. Tant l’habitació, com el bany i la cuina, estaran perfectament acabats amb una actitud gràfica moderna d’inspiració militar i amb estampats molt variats.

Deixa que l’esperit tiki s’apoderi de la teva llar. Deixa’t portar per l’energia, la lluminositat i els colors salvatges de la col·lecció Enery.