Geometria nòrdica per combatre l’hivern

Imagina’t per un moment aquell instant en el que arribes a casa amb els peus plens de neu i l’abric tancat fins el nas. Encara que no ho sembli, l’hivern glaçat està acostant-se i haurem de preparar la nostra llar per a convertir-la en molt més que un refugi.

Sentir-se a gust a casa és molt important quan arriba aquesta temporada, ja que hi passes moltes més hores.

Per començar, hauràs d’aconseguir el contrast perfecte entre el fred de l’exterior i la calidesa de la decoració interior. Per això, la geometria nòrdica és la principal font d’inspiració de la nova col·lecció (energy) de La Mallorquina, que es reprodueix a les diferents peces: fundes nòrdiques, mantes, estovalles i coixins. Totes elles amb colors radiants que aporten una injecció d’energia renovadora.

Les formes dibuixades en verds naturals i vermells intensos composen un escenari expressiu i ple de passió. I alhora, porten la calidesa i l’energia d’una foguera.

Per a que els estampats no resultin excessivament estridents, els hem combinat amb la nitidesa d’unes parets blanques amb motllures d’escaiola i mobiliari de disseny racional, amb línies depurades i avantguardistes. Una tendència jove i fresca.

I per acabar de complementar les estàncies, proposem unes peces de ceràmica amb estampats gràfics que aportaran riquesa plàstica al conjunt.