Buen provecho. Feliz Navidad. ¡Feliz Año Nuevo!

L’esperit nadalenc es comença a respirar a l’ambient. Les llums de Nadal ja llueixen a molts carrers de la ciutat i els aparadors s’omplen de roba gruixuda i complements nadalencs perquè decorem les nostres llars.

El dia més important d’aquestes festes és el dia de Nadal. Un dia per retrobar-se amb la família i gaudir tots junts de les celebracions.

Si aquest any has de preparar el gran dinar de Nadal, a casa teva no hi podran faltar un arbre de Nadal i un pessebre.

Pels més entusiastes, us proposem una sèrie de figuretes i espelmes amb tons verds i vermells per donar força i alegria a la casa. Però si sou amants de la discreció, us proposem la gamma de productes Essence, amb tonalitats suaus i subtils, per viure un Nadal tranquil però no menys festiu.

A l’hora de parar la taula, recorda que és molt important aconseguir una uniformitat en la vaixella, la cristalleria i la coberteria que utilitzis.

Col·loca tot el que necessitareu durant l’àpat (així t’estalviaràs viatges innecessaris a la cuina) i a partir d’aquí ja pots començar a decorar.

Una de les opcions que més ens agrada per aquestes dates són les espelmes, que donaran calidesa a l’ambient. Estrelles, flocs de neu i molts altres motius nadalencs ajudaran a aconseguir l’ambient festiu desitjat.

També et proposem que a cada plat hi posis un detallat per a cada comensal. Inclús pot ser personalitzat i hi pots posar el nom perquè cadascú sàpiga on ha de seure.

I ja pot començar el dinar. Bon profit i Bon Nadal!