Torna la simplicitat dels anys 70

Un filtre d’Instagram que envelleix una fotografia, un vestit de flors vintage, un campament d’estiu inoblidable a la Costa Oest dels “beats” i els “hispters”. Són alguns dels records d’infància que inspiren la nova col·lecció Essence de La Mallorquina.

Torna l’idealisme dels anys 70, una dècada que mai ens ha deixat del tot. Una mirada nostàlgica que ens retorna a l’estètica simple i els tons suaus que creen espais amigables i confortables.

Aquesta nova temporada, la col·lecció Essence reinventa els bàsics a través de tons pastel combinats elegantment amb estampats retro.

Els blancs suavitzats amb verds aigua, blaus grisencs, roses corall i tons sorra que desenvolupen la vessant relaxant de la roba de la llar. I els tons foscos, que aporten la sofisticació. Una paleta de colors que posa l’accent en la sobrietat, la frescor i la fàcil adaptabilitat amb l’entorn.

En quant als teixits, sedosos i diàfans, ofereixen una resposta tàctil a la necessitat de confort i benestar. Textures que ens acompanyaran durant les nits caloroses d’estiu i ens recordaran la frescor de la brisa que entra suaument per la finestra durant la matinada.

En definitiva, una col·lecció que reivindica la lluminositat càlida de l’estiu, que aquesta temporada serà un gran valor afegit.