Estil mariner al teu dormitori

Amb l’arribada de l’estiu ens vénen de gust teixits lleugers i colors clars. L’estil mariner mai passa de moda i sempre es porta a l’estiu. Avui t’expliquem com aconseguir un estil mariner en la decoració del teu dormitori.

Cada època de l’any té un estil diferent. A l’hivern vénen de gust colors freds i estampats més recarregats. A la primavera s’estila l’aire deccampestre o la inspiració rural. I a l’estiu l’estil mariner és el que es porta. Tenim ganes de calor, de platja i ens ve de gust ambientar la nostra llar com si estiguéssim a escassos metres de la sorra.

Els tons blaus i blancs, la fusta i els objectes nàutics són els imprescindibles d’una decoració marinera.

Tria teixits lleugers com el cotó o el lli, i sempre en tons clars. Les ratlles són l’estampat protagonista de la temporada. Atreveix-te amb elles en llençols, cobrellits o fins i tot porta-les a la cuina o al menjador.

En La Mallorquina pots trobar gran varietat de llençols de cotó 100% en tons bàsics o en estampats més atrevits. El model MAHON d’inspiració mediterrània combina diferents tons de blau i consta de tres peces: llençol de sobra, llençol de sota i funda de coixí.

Decora amb motius marins com petxines, estels de mar, ancores o xarxes. Et sentiràs com a l’apartament de la platja.

Inspiració marinera en el teu dormitori per viure en un estiu infinit!